Великденска акция на ЛК Несебър

До няколко месеца ще финализира един от големите проекти на клуба през последните години-изграждане на Градски часовник в Несебър

18 Apr, 2015

Две седмици преди Великден ,Лайънс Клуб Несебър,  проведе поредната си благотворителна инициатива . С  уред за измерване на кръвната захар бяха прегледани и диагностицирани над сто членове на Пенсионерските клубове в новата и стара част на Несебър,както и в Слънчев бряг.

 

Финансирането на акцията бе  поета изцяло от Лайънс Клуб Несебър. От страна на клуба активно участие взеха президента – Галя Ставракиева, Ани Данаилова и Ани Катрафилова, които в ролята на медицински сестри извършиха търпеливо необходимите изследвания  и дадоха  полезни съвети на всички възрастни хора.

…………………

Лайънс клуб-Несебър, е част от авторитетната международна организация Лайънс интернешанъл ,в която членуват над 120 милиона членове.Клубът е един от 47-клуба в България-Дистрикт 130 и работи в обществена полза и за развитието на обществото вече 15 години.В него членуват изявени личности от община Несебър,Поморие и Бургас.

Коментари (0)

Вашият коментар :