За шести път - МОРЕЛИАДА в Несебър!

Благодарим на всички, допринесли с настроение и дарили средства!

08 Oct, 2014

 При отлични условия и за шести пореден път Лайънс клуб Несебър организира Лайънс морски спортен празник –МОРЕЛИАДА 2014,в който се включиха двадесет лайънс клуба от цялата страна.

На 20 септември хотел „Европа” в Слънчев бряг беше арена на оспорвани спортни битки в четири вида спорт:дарст,тенис на маса,плуване и плажен волейбол.

След състезателния ден,се проведе благотворителна вечер с участието на повече от 150 лайънс членове и гости.Тук беше Дистрикт управителят на Дистрикт 130 България Марин Филин, вицедистрикт управителят Момчил Корназов, секретарят на кабинета д-р Любомир Димитров, както и пастдистриктуправителите Захар Марогло, Станислав Сираков, Петър Маламов и Стефан Христов.

Марин Филин даде висока оценка за провеждането на спортния празник и награди със специални значки четирима членове на ЛК Несебър - Стефан Христов, Галя Ставракиева, Надриана Василева и Красимир Косев.

Президентът на ЛК Несебър Галя Ставракиева поздрави участниците в спортните надпревари и гостите, с благодарност за приноса им в благотворителната кауза на несебърския клуб-изграждане на Градски часовник в Несебър, в част на 30-годишнината от включването на Стария Несебър в списъка на Световното културноисторическо наследство на ЮНЕСКО.

Секретарят на ЛК Несебър, който бе водещ на благотворителната вечер Красимир Косев, предстани два уникални продукта на клуба, които се продаваха с благотворителна цел - „Лайънс песнопойка” и благотворителна картичка, свързана с набиране на средства за часовника.

Препълненият да краен предел ресторант на хотел „Европа” даде отлични възможности за контакти между членовете на различните клубове и за прекрасни изяви на майсторите на танците и хората.

С бурни овации и медали бяха наградени победителите в състезанията, както следва :

ДАРСТ-ЖЕНИ

1.Таня Иванова –ЛК Несебър

2.Елеонора Пегелска-ЛК Панагюрище

3.Румяна Бончева-ЛК Ст.загора Августа

ДАРСТ –МЪЖЕ

1.Станислав Сираков-ЛК Пловдив

2.Петър Шандурков- ЛК Габрово

3.Евтим Стефанов- ЛК Видин

ПЛУВАНЕ-ЖЕНИ

1.Лили Христова-ЛК Несебър

ПЛУВАНЕ –МЪЖЕ

1.Веселин Георгиев-ЛК В.Търново Арбанаси

2.Евтим Стефанов-ЛК Видин

3.Хазарос Четиян- ЛК Пловдив Филипополис

Специална награда за най-дълъг престой в басейна –Златко Танев-президент на ЛК Ст.Загора Тракия,който има и голям личен принос за масовото участие на клубовете в спортния празник.

ТЕНИС НА МАСА-ЖЕНИ

1.Лора Казакова- ЛК Габрово

2.Надриана Василева-ЛК Несебър

3.Таня Иванова-ЛК Несебър

ТЕНИС НА МАСА –МЪЖЕ

1.Евгени Казаков-ЛК Габрово

2.Мирослав Маринов- ЛК Габрово

3.Петър Шандурков-ЛК Габрово

ВОЛЕЙБОЛ

1.ЛК НЕСЕБЪР-ПЪРВИ ОТБОР

2.ЛК ГАБРОВО

3.ЛК ПЛЕВЕН

КОМПЛЕКСНО КЛАСИРАНЕ НА КЛУБОВЕТЕ:

1.ЛК НЕСЕБЪР

2.ЛК ГАБРОВО

3.ЛК СТ.ЗАГОРА АВГУСТА

Секретарят на клуба Красимир Косев връчи и специални грамоти на клубове ,подкрепили проекта за изграждане на Градски часовник в Несебър : ЛК Велико Търново, Ст.Загора Августа, Ст.Загора Тракия, Първомай, Хасково и Плевен.

С грамота бе удостоен и Тони Куцаров от ЛК Ст. Загора Тракия, който преди 10 години бе инициатор за организирането на летния спортен празник в Стара Загора - Лиониада.

Участниците в състезанията и благотворителната вечер имаха възможност да си закупят и снимки за спомен от този слънчев и изпълнен с емоции ден.

Членовете на ЛК Несебър благодарят на всички,допринесли с настроение и дарили средства на благотворителната вечер.

До нова среща на Морелиада 2015 !


 

Коментари (0)

Вашият коментар :