Инициатива на ЛК Несебър за изграждане на Градски часовник

В чест на 30-годишнината от включването на Стария Несебър в Списъка на Световното културно-историческо наследство.

11 Feb, 2014

ДО РЪКОВОДСТВОТО И ЧЛЕНОВЕТЕ

НА ЛАЙЪНС КЛУБОВЕТЕ

ДИСТРИКТ 130 БЪЛГАРИЯ

 

Скъпи приятели,

Като ви поздравявам най-сърдечно и ви желая успехи в личен,обществен и лайънс план през 2014 година,искам да ви запозная с една моя нова идея за взаимодействие и помощ между българските Лайънс клубове.

Без да отричам разнообразните и съдържателни благотворителни мероприятия, които клубовете ни провеждат, смятам че трябва да се търсят и нови форми за съпричастие и подкрепа на значими проекти инициирани от нашите клубове.

По различни причини през последните години едни и същи хора от клубовете пътуват и присъстват на мероприятия на приятелски клубове в страната.В същото време значителна част от лайънс членовете остават встрани от усилията на колегите си да подпомагат други клубове.Една от причините за това е,че трябва да се отдели повече време и средства за тези пътувания.

Разсъждавайки по този проблем,реших да предложа тази нова форма за взаимодействие ,при която повече хора с по-малко средства могат да подкрепят значим проект на своя и на друг клуб.

В случая става въпрос за идеята ,която обедини нашия клуб с Ротари и Зонта клубовете в Несебър за изграждане на Градски часовник в чест на 30-годишнината от включването на Стария Несебър в Списъка на Световното културноисторическо наследство.

За целта ви изпращаме 10 бр. от тези уникални благотворителни картички,които ще получат всички Лайънс клубове в страната.Тяхната реализация може да стане по няколко начина:

1. Да бъдат закупени от членове и приятели на клуба / минимална цена 20 лева/.

2. Част от картичките да бъдат закупени от членове и приятели на клуба,а част от тях да бъдат заплатени с общи средства на клуба.

3. Всички картички да бъдат заплатени от общи средства на клуба.

4. Друга форма на реализация на картичките по идея на клуба.

Надявам се да приемете радушно тази моя идея за взаимодействие между клубовете,която може да се развива,надгражда и използва и от вас през тази и следващите години.Считам,че голяма част от лайънс приятелите са в състояние да осъществят такава подкрепа.

Банковата сметка на Лайънс клуб-Несебър ,по която могат да се правят дарения  : BG19UNCR96601022879209- BIK- UNCRBGSF-УНИКРЕДИТ БУЛБАНК

Нашият клуб ще награди клубове ,лайънсчленове и други дарители с най-голям принос в тази дарителска акция.За целта ще ви бъдем благодарни,ако ни информирате за даренията ,които е реализиран вашият клуб като цяло и най-големите индивидуални дарения,за които няма ограничения.При необходимост можем да ви предоставим и още картички.

 

Скъпи приятели,

Разчтам да отделите необходимото внимание на нашето предложение, което считаме че има бъдеще като нова форма за съвместна работа на българските Лайънс клубове.

За допълнителна информация :тел.0554-4-21-04,0898 34 99 10 ,

E-mail k_kosev@abv.bg - Красимир Косев

 

С уважение и приятелски поздрав от Несебър !

Красимир Косев - пастпрезидент Лайънс клуб Несебър

Ани Данаилова – президент Лайънс клуб Несебър 2013-1014

Коментари (0)

Вашият коментар :